Olvido

Descripción

Olvido (2006-Girona) combina amb la seva música tot tipus d'influències rock i metall, des de les més comercials fins a les catalogades com extremes, alhora que la seva lírica aborda el misticisme, la visió, la metàfora, el misteri, la companyia, la introspecció i la profecia.

Es difícil per els mitjans especialitzats, posar-se d'acord en una etiqueta que defineixi l'estil d' Olvido, sovint considerada com una de les bandes mes original de el panorama rock/metal estatal. Les etiquetes mes utilitzades han estat: Dark metal, Melodic metal, Gothic rock/metal, i Avant-garde rock/metal.

Olvido sempre ha apostat per una producció de qualitat. El primer treball publicat "Neurosis De Destino" (2010), es va enregistrar a Music Lan Studios de Figueres (guardonats amb un Grammy), la post-producció va recaure en els Studio Fredman de Goteborg, Suècia (Dark Tranquillity, Dimmu Borgir, In Flames, Arch Enemy, Spiritual Beggars...), i per tant a les mans de Fredrik Nördstrom i Henke Udd.
L'últim treball publicat, “Luto”(2013) és àlbum conceptual sobre els sentiments humans, transcendentals i punyents, que es pateixen en moments tant foscos com els d'un gran desengany, una pèrdua, o canvi vital dramàtic, passant per les 5 fases del dol: Negació, Ira, Negociació, Depressió i Acceptació. Conseqüents amb el seu ideal de qualitat, l'àlbum es va enregistrar de nou als Estudis, i produït a Finlàndia pel gran Hiili Hiilesmaa (HIM, Apocalyptica, Amorphis, Moonspell ...).

CONTRACTACIÓ:
Olvido: grupolvido@gmail.com - Art Gates Records: http://www.artgatesrecords.com/

Influencias

Olvido rep influències del rock i el metall: des de les més mainstream fins a les més underground de l'extrem, fruit de les diverses tendències i contradiccions humanes que persegueixen i turmenten a cada un dels seus components en els seus somnis més privats. Amb una lírica que aborda la temàtica del sentiment, l'amor i el desamor, el misticisme, la visió, la metàfora, la companyia o la solitud, la introspecció, la profecia i els paisatges foscos, el misteri i tot allò que es manté ocult i espera ser revelat, Olvido podria ser catalogada simplement com una banda grandiloqüent i fosca… per aquells poc espavilats que no aconsegueixin descobrir, els punts d'ironia i d'humor que s'amaguen en les seves lletres, composicions i accions. El periple que ha travessat la banda des de la seva formació, durant els cicles de composició, gravació, promoció i gires, també ha anat marcant i forjant l'estil inconfusible però tan obert, que de forma natural el fa tant personal i diferent, rebel estilísticament, i sempre compromès amb la originalitat.

Estilos musicales

Metal
Rock‎

Ámbito de actuación

Tot el Món

Contacto

Duración del espectáculo
Min min.:
40
Max min.:
120

Comparte este grupo en...