TROBàSS

Descripción

Proposta Musical

Nom del Grup:
Trobàss
Membres del grup i instruments:
Josep Lluís Pons, Trompeta
Jaume Coll, Contrabaix
Explicació del projecte:
Trobàss és un duet que per damunt de tot persegueix aconseguir un so especial. El so de dos instruments acústics que aprofiten l’espai on actuen, sigui un carrer o una sala de concerts.
Josep Lluís Pons a la trompeta i Jaume Coll al contrabaix s’enriqueixen mútuament i deixen participar a l’oient en el seu viatge entre els estàndards de jazz donant-los un toc personal i de reflexió per aconseguir extreure dels seus instruments una història sempre emocionant.
En un dels seus concerts els varen presentar de la següent manera:
“Els extrems de les tessitures es troben en aquest duet per interactuar i canviar-se papers en un projecte on la sonoritat és el motor principal. El seu so és el vehicle per un emocionant viatge a través del trencaclosques musical desglossat amb saviesa per Josep Lluís Pons i Jaume Coll.”
Intenció:
Ens agradaria recuperar els espais del casc antic del poble, carrers petits, raconades amb la seva història popular, fonts amb l’encant del temps i fer-hi concerts amb poc volum sonor on la gent es senti còmoda i pugui gaudir de les tardes/nits de l’estiu.
Requisits:
En espais molt grans, com ara places o sales de concerts tipus auditori, es necessitarà un equip de so adient pel lloc en qüestió. El lloguer del qual anirà a càrrec de l’entitat contractant.
Contacte:
Josep Lluís Pons: 658113116 e-mail: joseplluistrumpet@hotmail.com
Jaume Coll: 675116031 e-mail: jaumecollflorit@yahoo.es

Estilos musicales

Blues‎
Jazz‎

Ámbito de actuación

Tot Catalunya

Contacto

Duración del espectáculo
Min min.:
60
Max min.:
90

Comparte este grupo en...